bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 223BK zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 223BK inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende verkooppunten voor voordelige cartridges. De Brother LC 223BK met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Brother. Meerdere winkels als o.a. Printabout.nl of bol.com leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€17,25
Huismerk vanafprijs€8,63
LeverancierBrother
SoortBrother LC 223BK
ArtikelcodeLC 223BK
Kleurzwart
Volume (ml)11,8 milliliter
Effectiviteit550 prints
EANonbekend

Goedkoopste Brother LC 223BK inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC 223BK cartridge is 11,8 milliliter. De effectiviteit is 550 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkooppunten als replacedirect of Staples.
 • Originele LC 223BK inktcartridges zijn te bestellen v.a. €17,25.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan beperkte kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via dit portaal check je de betrouwbaarste inktaanbieders waar je probleemloos en snel LC 223BK cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 223BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €18,98. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €17,25. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €8,63. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 223BK originele inkt€17,25
Brother LC 223BK multipack (merkcartridge)€34,50
Brother LC 223BK huismerk inkt * €8,63
Brother LC 223BK huismerk duopack * €17,25
Tabel met de geschatte prijzen van de LC 223BK cartridge (black) in juli 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Meteen Brother LC 223BK inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en voeren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
brother-lc-223bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC 223BK inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 223BK originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutcodes. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €17,25).

Brother LC 223BK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het LC 223BK huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 223BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de zwart inkt van Brother geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop met printen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende problemen met betrekking tot Brother LC 223BK inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Brother LC 223BK inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 223BK met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €14,26 excl. btw (dus €17,25 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €34,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer LC 223BK kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €8,63) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 223BK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk LC 223BK alternatief aanschaffen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de Brother LC 223BK inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei gebruik je een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Nadien check je of de budget Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie