bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1100BK zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Brother LC 1100BK inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste verkooppunten voor goedkope cartridges. Het artikel Brother LC 1100BK met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Brother. Heel wat aanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl & bol.com hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€16,75
Huismerk tarieven€8,38
FabrikantBrother
SoortBrother LC 1100BK
ArtikelcodeLC1100BK
Kleurenzwart
Inhoud (ml)12,1 milliliter
Printcapaciteit450 prints
EAN-code4977766659680

Goedkoopste Brother LC 1100BK inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de LC1100BK cartridge is 12,1 milliliter. Het printvermogen is 450 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl en Handyman.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via webshops zoals replacedirect en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele LC1100BK inktcartridges koop je vanaf €16,75.
 • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via onze website vind je de meest populaire shops waar je de beste LC1100BK cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 1100BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €18,43. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €16,75. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €8,38. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 1100BK originele inkt€16,75
Brother LC 1100BK multipack (merkcartridge)€33,50
Brother LC 1100BK huismerk inkt * €8,38
Brother LC 1100BK huismerk duopack * €16,75
Tabel met prijzen voor de LC1100BK cartridge (black) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Brother aanvragen?

Meteen Brother LC 1100BK inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
brother-lc-1100bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC1100BK inkt van Brother bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother LC 1100BK originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke foutcodes. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €16,75).

Brother LC 1100BK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het LC1100BK huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 1100BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Brother vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het lipje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende problemen bij de Brother LC 1100BK inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Brother LC 1100BK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 1100BK met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €13,84 excl. btw (dat maakt €16,75 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest moet je denken aan €33,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer LC1100BK kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €8,38) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en check of je het plasticje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 1100BK huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk LC1100BK alternatief proberen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je doorgaans simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 1100BK inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer met elkaar verbinden. Tenslotte achterhaal je of de vernieuwde Brother inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie