bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D2445

Zonder gedoe inkt voor de HP DeskJet D2445 bestellen en laten bezorgen aan huis? Door middel van onze inktvergelijker vergelijk je de meest geschikte leveranciers en aanbiedingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Zodoende vergelijk je vlug goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en zwarte inkt geschikt voor de deskjet d2445 in februari 2024. Daarbij tref je op inktaanbieding.nl slimme bespaartips, informatie over klooninkt en veel voorkomende storingen.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €13,00.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de deskjet d2445: Zwart, Roze (Magenta), Geel (Yellow), en Blauw (Cyaan).
 • Bij de meeste webshops kan je kiezen uit een huismerk of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is goedkoper en wordt volledig gevuld. Zodoende bespaar je al snel 55%.
 • Een vaak gebruikt patroon is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Tip van de specialist: bespaar met een voordeelverpakking.

Inhoudsopgave: Goedkoopste inkt voor HP DeskJet D2445 | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt moet ik kopen voor de deskjet d2445? | Stappenplan inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | Veelgestelde vragen

MerkHP
Printerseriedeskjet
Modelnummerd2445
Type printerInkjet
Vaak gekochte cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Gemiddelde prijs €€€

Goedkoopste HP DeskJet D2445 printerinkt kopen (februari 2024)

De maandelijke printkosten kunnen flink oplopen. Een A4-tje met tekst kost zo’n een paar cent en een print met kleur rond de €0,10 voor een a4. Door het kopen van de goedkoopste HP DeskJet D2445 cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor een inktpatroon is doorgaans nogal prijzig. Je kunt veel geld besparen als je het online koopt. Dit blijkt uit de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit zien we het sterkst bij HP originele merkcartridges en merktoners. In het bijgesloten overzicht tref je toonaangevende online leveranciers waar je zonder problemen gemakkelijk inkt kunt bestellen. Per webshop beschrijven we of ze budget inkt of ook originele a-merk producten hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Nog goedkoper printen met de deskjet d2445? In onderstaande opsomming bekijk je belangrijke foefjes zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Neem budget inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt en dit resulteert in een besparing van zo’n 65%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals minimale kwaliteit. De kwaliteit is iets minder, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
 • Print dubbelzijdig. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de printer van het net als er niet geprint wordt. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt is goed voor een deskjet d2445?

De seintje dat dat de voorraad inkt te laag is? Opletten: Deze meldingen zijn niet altijd nauwkeurig. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en ververs deze op het moment dat de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP DeskJet D2445 betreft een inkjetprinter. Hij maakt gebruik van cartridges. Onderzoek als eerste welke kleur je moet vervangen. Daarna informeer je welk type inkt past. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer / fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Google op het specifieke printernummer. Voor jouw printer is dat d2445 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Check de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij de meeste online aanbieders als 123inkt en Inkt-bestellen.nl vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn scherp geprijsd en er zit vaak meer inkt in. Meer informatie check je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D2445 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Azuurblauw en RAL 5014.
HP DeskJet D2445 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Karmijnrood of RAL 4012.
HP DeskJet D2445 YellowGeelGele inkt voor onder andere Beige of RAL 1021.
HP DeskJet D2445 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de deskjet d2445.

Erkende cartridges voor een deskjet d2445.
Onze expert heeft de volgende gevonden die passen in deze printer.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet D2445 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan is het tijd om de cartridge te wisselen. Verderop plaatsen we adviezen waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges deskjet d2445 vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  De printer of computer vertelt je welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Lege cartridge uit de printer halen

  Open de printerkast en klik de lege patronen eruit. Gooi het nooit zomaar weg. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Haal het plastic eraf zoals je kunt lezen op het doosje.

 4. Nieuwe inktcartridge herinstalleren

  Plaats het inktpatroon in de houder. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de klep weer af.

 5. Laatste controle fase

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Zodra je dit op de juiste manier hebt gedaan toont de printer het juiste inktniveau. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP DeskJet D2445

Beste HP DeskJet D2445 huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw deskjet d2445? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Dan moet je een keuze maken: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft meer inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als inkt van het merk zelf.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Je kunt hiervoor terecht bij speciale bedrijven en ze zijn doorgaans voordeliger. Klooninkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de originele niet perse het geval is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een printje is uitstekend en doet amper onder voor standaard inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het installeren van een huismerk cartridge
Bij sommige printers heb je te maken met een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dat komt omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges koopt. Dit soort foutmelding is vaak gewoon te negeren. Loop je alsnog tegen problemen aan? We bieden onderstaand een aantal quick fixes.

 1. Begin met kijken of je de goede budget cartridge hebt liggen. Schrijf het modelnummer op en check of deze overeenkomt met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Ga de printer opnieuw opstarten. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Bekijk of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je dikwijls eerst een testprintje doen met de merkinkt. Als dat is gelukt kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Achterhaal of je het lipje hebt weggedaan.
 6. Check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Zorg voor een schone printkop.

Veelgestelde vragen en technische problemen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Sommige printers stoppen met printen in zwart-wit op het moment dat een andere kleur leeg is. Dat is niet erg handig. Dit is soms eenvoudig op te lossen. Stel de printer allereerst in op puur zwart-wit printing. Is dit geen optie? Plak een stukje tape op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet D2445 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de deskjet d2445?
Een aanzienlijk aantal modellen hebben de ingebouwd reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Door dit systeem blijft jouw printer in topconditie. Maandelijks de HP cartridges schoonmaken kan ook helpen. Je machine vertelt je wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook in de standby-modus kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet D2445 bijvullen?
Er bestaan unieke navulbare inktpatronen voor handen. Het betreft navulbare toners / cartridges die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Meestal kan je het hervullen ook uitbesteden aan ondernemers die hier ervaring mee hebben. Deze bedrijven bieden budget huismerkproducten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de deskjet d2445?
Een printer voorzien van nieuwe software gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Meestal herkent een Mac of windows laptop de printer binnen een minuut. Randvoorwaarde is wel het installeren van de actuele printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via het downloadcentrum van HP. De meest actuele printer drivers voor je deskjet d2445 kan je altijd vinden op de website van HP. In het supportcenter vind je daarnaast bijkomende details zoals een gebruiksaanwijzing, info over het reinigingsprogramma en advies over storingen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet d2445?
Een printerstoring is ergerlijk en komt nooit gelegen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke foutmeldingen kun je achterhalen via de website van de ontwikkelaar. Veel voorkomende HP DeskJet D2445 storingen zijn; reiniging, geen inkt, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt, langzaam, cartridgeprobleem, wil niet printen.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De nieuwere HP all-in-one printers beschikken over Wifi en Airprint voor draadloos printen. Groot pluspunt is dat je overal in huis kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De deskjet d2445 WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Daarnaast kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
De laatste jaren zien we meerdere printermerken waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Een winkel of fabrikant stuurt dan per 4 weken, halfjaarlijks of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken kan je niet meer vergeten inkt te kopen en heb je de garantie dat de printer het doet. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van budget (75 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie