bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44469724 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44469724 inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met goede verkopers voor verrassend voordelige toners. De OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit originele patronen van OKI. Meer en meer leveranciers als Inktdiscount.nl & coolblue.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€152,50
Huismerk prijzen€76,25
LeverancierOKI
SoortOKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer44469724
Kleur beschrijvingcyaan
Effectiviteit5.000 prints
EAN5031713048626

Goedkoopste OKI 44469724 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44469724 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij winkels zoals 112supplies of Staples.
  • Originele 44469724 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €152,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
  • Via onze vergelijker klik je direct door naar de populairste leveranciers waar je snel en simpel 44469724 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €167,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €152,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €76,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€152,50
OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€305,00
OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €76,25
OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €152,50
Prijslijst van de 44469724 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 44469724 inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij kantoorwinkels. Onze tip: kies voor een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en bieden bovendien een voortreffelijk huismerk.

  • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
  • Grote nationale winkels als Amazon, Fonq, Bol.com, Blokker, Coolblue, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-44469724-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44469724 inkt van OKI bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Een minpunt van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €152,50).

OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het 44469724 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44469724 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
  • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder staan alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare inktproblemen bij de OKI 44469724 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 44469724 met kleurcode cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €126,03 excl. de btw (wat neerkomt op €152,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €305,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 44469724 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €76,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is een OKI 44469724 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 44469724 alternatief gebruiken is meestal zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 44469724 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste mag je het product terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie