bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004391 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 09004391 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de beste leveranciers voor extra goedkope toners. Het patroon OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal inktwebshops zoals Inktbaas.nl en printershop verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€147,50
Huismerk prijs€73,75
FabrikantOKI
SoortOKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit
Seriecode9004391
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen4.000 prints
EAN-nummer5031713928546

Goedkoopste OKI 09004391 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 9004391 toner is 4.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl en Inktbaas.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

  • Inkt deals is aan te schaffen bij bedrijven als printershop & Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 9004391 inkt toners kosten je ongeveer €147,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
  • Via onze vergelijker vergelijk je de meest populaire inktwebshops waar je voordelig en snel 9004391 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €162,25. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €147,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €73,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€147,50
OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€295,00
OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €73,75
OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €147,50
Geschatte prijzen van de 9004391 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 09004391 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Ons advies: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
  • Grote webwinkels als Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
oki-09004391-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004391 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele tonercartridges van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Het nadeel van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €147,50).

OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het 9004391 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 09004391 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bekijk je de meest voorkomende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare toner-problemen bij de OKI 09004391 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 09004391 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €121,90 excl. btw (wat neerkomt op €147,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €295,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 9004391 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €73,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 09004391 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 9004391 alternatief aanschaffen is vaak een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is goedkoper en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dit kan je veelal eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de OKI 09004391 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden bestel je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Tenslotte bekijk je of de gekloonde OKI inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie