bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45536508 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 45536508 inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de meest populaire printwinkels voor spotgoedkope toners. Het patroon OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) komt van pas bij het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan originele patronen van OKI. Velerlei inktshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en bol.com bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€153,50
Huismerk prijzen€76,75
LeverancierOKI
TypeOKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit
Productcode45536508
Kleurzwart
Printomvang38.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste OKI 45536508 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 45536508 toner is 38.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl & Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals Inktweb.nl en Paradigit.
  • Originele 45536508 inkt toners zijn te bestellen v.a. €153,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals eco-modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte shops waar je probleemloos en snel 45536508 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €168,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €153,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €76,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€153,50
OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€307,00
OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €76,75
OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €153,50
Prijslijst van de 45536508 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Direkt OKI 45536508 inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Onze tip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren vaak een voortreffelijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
  • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De bekende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
oki-45536508-zwart-black-toner

Originele zwarte 45536508 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €153,50).

OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 45536508 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 45536508 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel vind je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het kapje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen bij de OKI 45536508 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 45536508 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €126,86 excl. de btw (dus €153,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking koopt moet je denken aan €307,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 45536508 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €76,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het lipje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is een OKI 45536508 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 45536508 alternatief proberen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan merk-inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 45536508 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product in elkaar klikken. Tenslotte controleer je of de nagevulde OKI inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie