bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45439002 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 45439002 inkt toner? Op deze pagina bieden wij erkende inktshops voor verrassend voordelige toners. Het patroon OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de originele patronen van OKI. Meer en meer verkooppunten als o.a. Goedkoopprinten.nl of Inkclub bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€251,50
Huismerk verkoopprijs€125,75
MerkOKI
ModelOKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit
Productcode45439002
Officiële kleurzwart
Effectiviteit36.000 prints
EAN-code5031713059776

Goedkoopste OKI 45439002 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45439002 toner is 36.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl en Mediamarkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Inkt deals bestel je online bij verkopers zoals Sneltoner.nl of Handyman.nl.
  • Originele 45439002 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €251,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (alssnelle modus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
  • Via dit portaal check je geschikte webshops waar je snel en simpel 45439002 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €276,65. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €251,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €125,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€251,50
OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€503,00
OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €125,75
OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €251,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45439002 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Snel OKI 45439002 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren bovendien een kwalitatief huismerk.

  • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De grote inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-45439002-zwart-black-toner

Originele zwarte 45439002 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele tonercartridges van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €251,50).

OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 45439002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

  • OKI 45439002 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht tref je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte afdrukproblemen m.b.t. OKI 45439002 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 45439002 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €207,85 excl. de btw (dat maakt €251,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €503,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 45439002 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €125,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het OKI 45439002 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 45439002 alternatief gebruiken is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 45439002 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je alles opnieuw vastklikken. Als afronding bekijk je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie