bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44469803 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44469803 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste winkels voor voordelige toners. De OKI 44469803 toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Heel wat verkopers zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Easy-ink bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€59,50
Huismerk tarief€29,75
MerkOKI
ProductOKI 44469803 toner zwart
Serienummer44469803
Officiële kleurzwart
Intensiteit3.500 prints
EAN-nummer5031713047995

Goedkoopste OKI 44469803 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 44469803 toner is 3.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. 123inkt en Totaalinkt.shop zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te koop bij verkooppunten zoals Inkclub & Staples.
  • Originele 44469803 inkt toners koop je online vanaf €59,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. snel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
  • Via onze website klik je direct door naar erkende winkels waar je goedkoop en eenvoudig 44469803 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44469803 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €65,45. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €59,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €29,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44469803 toner zwart originele inkt€59,50
OKI 44469803 toner zwart multipack (merk toners)€119,00
OKI 44469803 toner zwart huismerk inkt * €29,75
OKI 44469803 toner zwart huismerk duopack * €59,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44469803 tonercartridge (black) in maart 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Vandaag nog OKI 44469803 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekhandels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
  • Grote platformen als Ebay, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
oki-44469803-zwart-black-toner

Originele zwarte 44469803 inkt van OKI bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44469803 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €59,50).

OKI 44469803 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 44469803 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44469803 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare toner-problemen aangaande OKI 44469803 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de OKI 44469803 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44469803 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €49,17 excl. de btw (€59,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €119,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 44469803 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €29,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het kapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 44469803 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 44469803 alternatief gebruiken is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je veelal zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 44469803 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling koop je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste bekijk je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie