bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44574702 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44574702 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de beste verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Artikel OKI 44574702 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal leveranciers als Alleeninkt.nl en Inktwereld.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€77,50
Huismerk vanafprijs€38,75
FabrikantOKI
TypeOKI 44574702 toner zwart
Productnummer44574702
Officiële kleurzwart
Printomvang3.000 prints
EAN-nummer5031713048688

Goedkoopste OKI 44574702 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44574702 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is financieel interessanter dan in de winkel. Officesavers & inktknaller.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De voordeligste inkt schaf jij aan via bedrijven zoals replacedirect en Inktdiscount.nl.
  • Originele 44574702 inkt toners koop je online vanaf €77,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
  • Via ons platform check je erkende aanbieders waar je voordelig en snel 44574702 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44574702 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €85,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €77,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €38,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44574702 toner zwart originele inkt€77,50
OKI 44574702 toner zwart multipack (merk toners)€155,00
OKI 44574702 toner zwart huismerk inkt * €38,75
OKI 44574702 toner zwart huismerk duopack * €77,50
Geschatte prijzen van de 44574702 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Vandaag nog OKI 44574702 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

  • Retailers: Hema, Handyman, Action, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Coolblue, Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De grote inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
oki-44574702-zwart-black-toner

Originele zwarte 44574702 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44574702 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • Het nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €77,50).

OKI 44574702 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 44574702 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 44574702 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel staan algemene inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse issues met betrekking tot OKI 44574702 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de OKI 44574702 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44574702 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €64,05 excl. de btw (€77,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking koopt moet je denken aan €155,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 44574702 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €38,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het lipje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het OKI 44574702 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 44574702 alternatief bestellen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dit kan je meestal zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 44574702 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product terugzetten in originele staat. Achteraf check je of de nieuwe OKI inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie