bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804540 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 42804540 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste leveranciers voor verrassend goedkope toners. Het patroon OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van OKI. Veel leveranciers als o.a. Mediamarkt.nl en Inkt.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€54,50
Huismerk tarief€27,25
FabrikantOKI
ProductOKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode42804540
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit3.000 prints
EAN-code5031713027546

Goedkoopste OKI 42804540 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 42804540 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inkclub of Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen hebben zij ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via leveranciers als Inkt.nl & inktknaller.nl.
  • Originele 42804540 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €54,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via onze vergelijker check je betrouwbare verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 42804540 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €54,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €27,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€54,50
OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€109,00
OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €27,25
OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €54,50
Overzicht met prijzen van de 42804540 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Vandaag nog OKI 42804540 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
  • Populaire internetwinkels als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Blokker, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De grote inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
oki-42804540-zwart-black-toner

Originele zwarte 42804540 inkt van OKI kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €54,50).

OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 42804540 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 42804540 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder staan algemene problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende inktproblemen aangaande OKI 42804540 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 42804540 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €45,04 excl. btw (dat betekent €54,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €109,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 42804540 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €27,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een OKI 42804540 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 42804540 alternatief inkopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is goedkoper en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans simpel herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 42804540 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie