bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 40815604 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 40815604 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de beste leveranciers voor voordelige toners. Deze OKI 40815604 toner zwart met kleur zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van OKI. Meer en meer printwinkels als o.a. Office Centre en Inktweb.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€47,50
Huismerk tarief€23,75
MerkOKI
ModelOKI 40815604 toner zwart
Serienummer40815604
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit3.000 prints
EAN5031713002024

Goedkoopste OKI 40815604 inkt kopen september 2024

De capaciteit van de 40815604 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. Bol.com & Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij webshops als 123inkt of Inktdiscount.nl.
  • Originele 40815604 inkt toners koop je online vanaf €47,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Courier of Calibri.
  • Via dit portaal check je geschikte inktaanbieders waar je voordelig en snel 40815604 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 40815604 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €52,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €47,50. De beste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €23,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 40815604 toner zwart originele inkt€47,50
OKI 40815604 toner zwart multipack (merk toners)€95,00
OKI 40815604 toner zwart huismerk inkt * €23,75
OKI 40815604 toner zwart huismerk duopack * €47,50
Prijstabel voor de 40815604 tonercartridge (black) in september 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 40815604 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hebben tevens een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
  • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-40815604-zwart-black-toner

Originele zwarte 40815604 inkt van OKI kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 40815604 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt irritante foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen vervelende foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €47,50).

OKI 40815604 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 40815604 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

  • OKI 40815604 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele merkinkt.
  • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van klooninkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je veel voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het stukje tape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot OKI 40815604 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 40815604 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 40815604 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €39,26 excl. de btw (dat betekent €47,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €95,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 40815604 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €23,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het kapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het OKI 40815604 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 40815604 alternatief aanschaffen is vaak lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De prijs is gunstiger en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 40815604 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Als laatste test je of de gekloonde OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie