bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 01103402 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 01103402 inkt toner? Op deze website bekijk je toonaangevende aanbieders voor verrassend voordelige toners. Het product OKI 01103402 toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van OKI. Steeds meer leveranciers als o.a. Office Centre & replacedirect hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€37,50
Huismerk verkoopprijs€18,75
LeverancierOKI
ArtikelOKI 01103402 toner zwart
Seriecode1103402
Kleurcodezwart
Capaciteit3.000 prints
EAN-nummer5031713015994

Goedkoopste OKI 01103402 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 1103402 toner is 3.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Inktdiscount.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via shops zoals 112supplies of printerinktshop.nl.
  • Originele 1103402 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €37,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
  • Via onze website klik je direct door naar de betrouwbaarste verkopers waar je goedkope 1103402 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 01103402 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €41,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €37,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €18,75. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 01103402 toner zwart originele inkt€37,50
OKI 01103402 toner zwart multipack (merk toners)€75,00
OKI 01103402 toner zwart huismerk inkt * €18,75
OKI 01103402 toner zwart huismerk duopack * €37,50
Prijsoverzicht van de 1103402 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 01103402 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken vaak een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
  • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Toonaangevende inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-01103402-zwart-black-toner

Originele zwarte 1103402 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 01103402 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
  • Het ongunstige van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €37,50).

OKI 01103402 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 1103402 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 01103402 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt vergeleken met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
  • Een minpunt van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het plasticje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende toner-problemen met de OKI 01103402 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de OKI 01103402 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 01103402 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €30,99 excl. btw (dus €37,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert kost het ongeveer €75,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 1103402 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €18,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het lipje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het OKI 01103402 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 1103402 alternatief kiezen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De prijs is lager en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 01103402 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun je alles weer opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de gekloonde OKI inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie