bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804506 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 42804506 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste leveranciers voor extra voordelige toners. Het patroon OKI 42804506 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Verschillende inktaanbieders als inktknaller.nl & 123inkt leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk vanafprijs€68,75
FabrikantOKI
ModelOKI 42804506 toner magenta
Artikelnummer42804506
Officiële kleurmagenta
Printcapaciteit3.000 prints
EAN5031713025788

Goedkoopste OKI 42804506 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 42804506 toner is 3.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via bedrijven als Inktweb.nl & Paradigit.
  • Originele 42804506 inkt toners zijn te bestellen v.a. €137,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Brush Script.
  • Via deze site klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde printwinkels waar je de beste 42804506 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 42804506 toner magenta vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €151,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €137,50. De beste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €68,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 42804506 toner magenta originele inkt€137,50
OKI 42804506 toner magenta multipack (merk toners)€275,00
OKI 42804506 toner magenta huismerk inkt * €68,75
OKI 42804506 toner magenta huismerk duopack * €137,50
Prijsoverzicht van de 42804506 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 42804506 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerzaken. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
  • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
oki-42804506-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 42804506 inkt van OKI bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 42804506 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van OKI geven de mooiste prints.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €137,50).

OKI 42804506 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het 42804506 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 42804506 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele inkt.
  • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bekijk je gangbare issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer uit, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare issues bij de OKI 42804506 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de OKI 42804506 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 42804506 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €113,64 excl. btw (dat is €137,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €275,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 42804506 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €68,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het kapje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 42804506 toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 42804506 alternatief kopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 42804506 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Als check test je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie