bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46508709 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46508709 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de betrouwbaarste verkopers voor extra goedkope toners. Het product OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van OKI. Velerlei inktaanbieders als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Sneltoner.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€116,50
Huismerk verkoopprijs€58,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 46508709 toner geel hoge capaciteit
Seriecode46508709
Kleurgeel
Printomvang3.000 prints
EAN-nummer5031713067320

Goedkoopste OKI 46508709 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 46508709 toner is 3.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers of Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de regel hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via verkopers als Inkclub of Inktbaas.nl.
  • Originele 46508709 inkt toners haal je in huis vanaf €116,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan draft mode) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Calibri.
  • Via deze site vind je de meest populaire winkels waar je goedkoop en eenvoudig 46508709 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze specifieke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €128,15. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €116,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €58,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit originele inkt€116,50
OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€233,00
OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €58,25
OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €116,50
Overzicht met prijzen van de 46508709 tonercartridge (yellow) in maart 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 46508709 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: shop bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een uitstekend huismerk.

  • Lokale winkels: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
  • Grote platformen als Ebay, Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-46508709-geel-yellow-toner

Originele gele 46508709 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende foutcodes. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €116,50).

OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 46508709 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 46508709 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inkt.
  • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht bekijk je algemene inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene problemen met betrekking tot OKI 46508709 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 46508709 met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €96,28 excl. de btw (dat maakt €116,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack bestelt moet je denken aan €233,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 46508709 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €58,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46508709 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 46508709 alternatief kopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je doorgaans eenvoudig herstellen.

Hoe werkt de OKI 46508709 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het reservoir. Verder kun je alles weer met elkaar verbinden. Nadien bekijk je of de bijgevulde OKI inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie