bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804513 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 42804513 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de beste winkels voor goedkope toners. Het product OKI 42804513 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van OKI. Flink wat leveranciers als o.a. Office Centre & inktcartridge store leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€122,50
Huismerk prijs€61,25
FabrikantOKI
SoortOKI 42804513 toner geel
Artikelnummer42804513
Kleur omschrijvinggeel
Effectiviteit3.000 prints
EAN5031713025696

Goedkoopste OKI 42804513 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 42804513 toner is 3.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel gunstiger dan in de winkel. Go4inkt en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via bedrijven als inktcartridge store of Office Centre.
  • Originele 42804513 inkt toners koop je online vanaf €122,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
  • Via ons platform vind je de populairste printwinkels waar je moeiteloos 42804513 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 42804513 toner geel vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €134,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €122,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €61,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 42804513 toner geel originele inkt€122,50
OKI 42804513 toner geel multipack (merk toners)€245,00
OKI 42804513 toner geel huismerk inkt * €61,25
OKI 42804513 toner geel huismerk duopack * €122,50
Prijslijst van de 42804513 tonercartridge (yellow) in maart 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Snel OKI 42804513 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij computerwinkels. Ons advies: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij helpen bij problemen, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Landelijke winkels als Blokker, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
oki-42804513-geel-yellow-toner

Originele gele 42804513 inkt van OKI bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 42804513 toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €122,50).

OKI 42804513 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 42804513 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 42804513 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht staan alledaagse printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare printproblemen m.b.t. OKI 42804513 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de OKI 42804513 toner geel toner?
De verkoopprijs van de OKI 42804513 met kleurcode geel (yellow) toner is ongeveer €101,24 excl. btw (dus €122,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je ongeveer €245,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 42804513 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €61,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een OKI 42804513 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 42804513 alternatief nemen is in de regel lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik de OKI 42804513 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de gekloonde OKI inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie