bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804539 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 42804539 inkt toner? Op deze website vergelijk je toonaangevende shops voor betaalbare toners. De OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit met kleurcode cyaan (blauw) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van OKI. Meerdere aanbieders als bijvoorbeeld Paradigit en coolblue.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€124,50
Huismerk tarief€62,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer42804539
Kleurencyaan
Printomvang3.000 prints
EAN-nummer5031713027539

Goedkoopste OKI 42804539 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 42804539 toner is 3.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij verkopers als 112supplies & Printabout.nl.
  • Originele 42804539 inkt toners zijn te bestellen v.a. €124,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier en Times New Roman.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede shops waar je probleemloos en snel 42804539 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €136,95. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €124,50. De beste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €62,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€124,50
OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 42804539 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Direkt OKI 42804539 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De grote inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
oki-42804539-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 42804539 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
  • Het nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €124,50).

OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 42804539 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 42804539 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bekijk je gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante toner-problemen in relatie tot OKI 42804539 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 42804539 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is ongeveer €102,89 excl. de btw (dus €124,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €249,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 42804539 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €62,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is een OKI 42804539 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 42804539 alternatief aanschaffen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Hoe werkt de OKI 42804539 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle bekijk je of de gekloonde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie