bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804515 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 42804515 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je geschikte inktshops voor verrassend goedkope toners. De OKI 42804515 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de echte merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal verkopers zoals Inkt-bestellen.nl of 123inkt bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€122,50
Huismerk tarieven€61,25
LeverancierOKI
SoortOKI 42804515 toner cyaan
Productnummer42804515
Kleur beschrijvingcyaan
Capaciteit3.000 prints
EAN5031713025719

Goedkoopste OKI 42804515 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42804515 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze beschikken over duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij shops zoals Inkt.nl en Alleeninkt.nl.
  • Originele 42804515 inkt toners kosten je ongeveer €122,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
  • Via deze site check je geschikte inktshops waar je goedkoop en eenvoudig 42804515 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 42804515 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €134,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €122,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €61,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 42804515 toner cyaan originele inkt€122,50
OKI 42804515 toner cyaan multipack (merk toners)€245,00
OKI 42804515 toner cyaan huismerk inkt * €61,25
OKI 42804515 toner cyaan huismerk duopack * €122,50
Prijslijst van de 42804515 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Meteen OKI 42804515 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen meestal een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Populaire inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-42804515-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 42804515 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 42804515 toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • De negatieve kant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €122,50).

OKI 42804515 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 42804515 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 42804515 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
  • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van OKI verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel tref je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het beschermkapje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte afdrukproblemen aangaande OKI 42804515 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 42804515 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de OKI 42804515 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €101,24 excl. de btw (dus €122,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €245,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 42804515 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €61,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het OKI 42804515 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 42804515 alternatief gebruiken is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 42804515 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de budget OKI inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie