bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45536416 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 45536416 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met geschikte winkels voor extra voordelige toners. Deze OKI 45536416 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan originele patronen van OKI. Flink wat aanbieders zoals bijvoorbeeld Paradigit & Sneltoner.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€130,50
Huismerk prijzen€65,25
MerkOKI
ModelOKI 45536416 toner zwart
Productnummer45536416
Kleurenzwart
Capaciteit24.000 prints
EAN-nummer5031713061359

Goedkoopste OKI 45536416 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45536416 toner is 24.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze bieden een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel leveren zij ook een interessant huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij shops als Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 45536416 inkt toners koop je online vanaf €130,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal klik je direct door naar geschikte aanbieders waar je probleemloos en snel 45536416 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 45536416 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €143,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €130,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze koop je al vanaf €65,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 45536416 toner zwart originele inkt€130,50
OKI 45536416 toner zwart multipack (merk toners)€261,00
OKI 45536416 toner zwart huismerk inkt * €65,25
OKI 45536416 toner zwart huismerk duopack * €130,50
Prijstabel voor de 45536416 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 45536416 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en bieden doorgaans een prima huismerk.

  • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Ebay, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
oki-45536416-zwart-black-toner

Originele zwarte 45536416 inkt van OKI bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 45536416 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • De schaduwkant van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €130,50).

OKI 45536416 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het 45536416 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 45536416 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bekijk je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte toner-problemen in relatie tot OKI 45536416 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 45536416 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 45536416 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €107,85 excl. de btw (dat maakt €130,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €261,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 45536416 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €65,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 45536416 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 45536416 alternatief kopen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 45536416 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje koop je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte test je of de nagevulde OKI inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie