bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45536413 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 45536413 inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkopers voor betaalbare toners. Artikel OKI 45536413 toner geel met kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van OKI. Een groeiend aantal printwinkels als o.a. Totaalinkt.shop of Inkt.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€257,50
Huismerk vanafprijs€128,75
FabrikantOKI
TypeOKI 45536413 toner geel
Productnummer45536413
Kleurgeel
Capaciteit24.000 prints
EAN5031713061298

Goedkoopste OKI 45536413 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 45536413 toner is 24.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij winkels zoals 123inkt en Totaalinkt.shop .
  • Originele 45536413 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €257,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal vergelijk je erkende winkels waar je de beste 45536413 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 45536413 toner geel vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €283,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €257,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €128,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 45536413 toner geel originele inkt€257,50
OKI 45536413 toner geel multipack (merk toners)€515,00
OKI 45536413 toner geel huismerk inkt * €128,75
OKI 45536413 toner geel huismerk duopack * €257,50
Prijstabel voor de 45536413 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Snel OKI 45536413 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verkopen normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
  • Landelijke winkels als Amazon, Blokker, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Populaire inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
oki-45536413-geel-yellow-toner

Originele gele 45536413 inkt van OKI kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 45536413 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen irritante foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €257,50).

OKI 45536413 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 45536413 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45536413 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele producten.
  • De printkwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel zie je de meest voorkomende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare issues in relatie tot OKI 45536413 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de OKI 45536413 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 45536413 met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €212,81 excl. btw (dat is €257,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €515,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 45536413 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €128,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 45536413 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 45536413 alternatief proberen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de OKI 45536413 toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval neem je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend check je of de gekloonde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie