bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45536415 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 45536415 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met goede inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het product OKI 45536415 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van OKI. Veel inktshops als Goedkoopprinten.nl en Inktwereld.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€257,50
Huismerk tarieven€128,75
MerkOKI
SoortOKI 45536415 toner cyaan
Productnummer45536415
Kleurencyaan
Printcapaciteit24.000 prints
EAN-nummer5031713061335

Goedkoopste OKI 45536415 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 45536415 toner is 24.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl en Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal verkopen ze ook een interessant huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Inktweb.nl en Handyman.nl.
  • Originele 45536415 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €257,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
  • Via onze vergelijker vind je de directe links naar toonaangevende inktshops waar je zonder gedoe 45536415 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 45536415 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit type blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €283,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €257,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €128,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 45536415 toner cyaan originele inkt€257,50
OKI 45536415 toner cyaan multipack (merk toners)€515,00
OKI 45536415 toner cyaan huismerk inkt * €128,75
OKI 45536415 toner cyaan huismerk duopack * €257,50
Geschatte prijzen van de 45536415 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Meteen OKI 45536415 inkt bestellen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Deze partijen bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een prima huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
oki-45536415-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 45536415 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 45536415 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • Een minpunt van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €257,50).

OKI 45536415 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 45536415 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 45536415 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is erg goed (zeker in zwart-wit).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze cyaan inkt van OKI geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel zie je de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het plasticje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte printproblemen met de OKI 45536415 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 45536415 toner cyaan toner?
De prijs van een OKI 45536415 met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €212,81 excl. de btw (dat betekent €257,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €515,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 45536415 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €128,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 45536415 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 45536415 alternatief aanschaffen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De kostprijs is lager en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de OKI 45536415 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste test je of de bijgevulde OKI inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie