bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43837132 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43837132 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je de populairste shops voor goedkope toners. De OKI 43837132 toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van OKI. Diverse inktaanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & replacedirect hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€147,50
Huismerk tarieven€73,75
MerkOKI
ModelOKI 43837132 toner zwart
Seriecode43837132
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit22.500 prints
EAN5031713050926

Goedkoopste OKI 43837132 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43837132 toner is 22.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Doorgaans beschikken ze over een interessant huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij leveranciers zoals Easy-ink en printerinktshop.nl.
  • Originele 43837132 inkt toners haal je in huis vanaf €147,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
  • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte aanbieders waar je de beste 43837132 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43837132 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €162,25. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €147,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €73,75. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43837132 toner zwart originele inkt€147,50
OKI 43837132 toner zwart multipack (merk toners)€295,00
OKI 43837132 toner zwart huismerk inkt * €73,75
OKI 43837132 toner zwart huismerk duopack * €147,50
Overzicht met prijzen van de 43837132 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Snel OKI 43837132 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een online inktshop. Zij bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De bekende inktwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-43837132-zwart-black-toner

Originele zwarte 43837132 inkt van OKI kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 43837132 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen irritante errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €147,50).

OKI 43837132 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 43837132 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43837132 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende printproblemen bij de OKI 43837132 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 43837132 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de OKI 43837132 met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €121,90 excl. btw (€147,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €295,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 43837132 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €73,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het OKI 43837132 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 43837132 alternatief inkopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je doorgaans simpel herstellen.

Hoe werkt de OKI 43837132 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het patroon in elkaar klikken. Achteraf check je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie