bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004019 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 09004019 toner/ drum inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire webshops voor extra voordelige toners. Het patroon OKI 09004019 toner/ drum bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan originele patronen van OKI. Flink wat verkopers als Staples en Inktweb.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€240,50
Huismerk verkoopprijs€120,25
MerkOKI
SoortOKI 09004019 toner/ drum
Seriecode9004019
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit27.000 prints
EAN-code5031713924586

Goedkoopste OKI 09004019 toner/ drum inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 9004019 toner is 27.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Meestal voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij leveranciers als replacedirect en printerinktshop.nl.
  • Originele 9004019 inkt toners koop je vanaf €240,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Brush Script.
  • Via dit portaal vergelijk je erkende verkooppunten waar je zonder gedoe 9004019 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 09004019 toner/ drum vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €264,55. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €240,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €120,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 09004019 toner/ drum originele inkt€240,50
OKI 09004019 toner/ drum multipack (merk toners)€481,00
OKI 09004019 toner/ drum huismerk inkt * €120,25
OKI 09004019 toner/ drum huismerk duopack * €240,50
Overzicht met prijzen van de 9004019 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Direkt OKI 09004019 toner/ drum inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een heel behoorlijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Action, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
  • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
oki-09004019-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004019 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 09004019 toner/ drum originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €240,50).

OKI 09004019 toner/ drum huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 9004019 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 09004019 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bekijk je veel voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je de beschermingstape los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Bekende afdrukproblemen met betrekking tot OKI 09004019 toner/ drum inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de OKI 09004019 toner/ drum toner?
De adviesprijs van de OKI 09004019 toner/ drum met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €198,76 excl. btw (dat is €240,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je ongeveer €481,00. Met een huismerk toner met het serienummer 9004019 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €120,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en check of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en bekijk de status van de printkop.

Is het OKI 09004019 toner/ drum huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 9004019 alternatief kiezen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 09004019 toner/ drum toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de gekloonde OKI inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie