bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46508711 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 46508711 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend voordelige toners. Artikel OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Heel wat printshops zoals Inktbaas.nl & Go4inkt verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€116,50
Huismerk tarief€58,25
LeverancierOKI
ProductOKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer46508711
Kleurencyaan
Printcapaciteit3.000 prints
EAN5031713067344

Goedkoopste OKI 46508711 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46508711 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Go4inkt of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Doorgaans voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • De goedkoopste inkt koop je via internet bij leveranciers zoals Inktweb.nl & Alleeninkt.nl.
  • Originele 46508711 inkt toners haal je in huis vanaf €116,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (alseco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar bekende webwinkels waar je eenvoudig 46508711 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €128,15. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €116,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €58,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€116,50
OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€233,00
OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €58,25
OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €116,50
Overzicht met prijzen van de 46508711 tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 46508711 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Ons advies: koop altijd bij een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en leveren vaak een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
  • Populaire internetwinkels als Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Online inktwebwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
oki-46508711-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46508711 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
  • Het ongunstige van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €116,50).

OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 46508711 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 46508711 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte afdrukproblemen m.b.t. OKI 46508711 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 46508711 met de kleur cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €96,28 excl. de btw (dat betekent €116,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking koopt kost het ongeveer €233,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 46508711 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €58,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plasticje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een OKI 46508711 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 46508711 alternatief selecteren is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je vaak snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de OKI 46508711 toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien test je of de nagevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie