bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804537 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 42804537 inkt toner? Via onze vergelijker tref je geschikte inktaanbieders voor extra goedkope toners. De OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit met kleurcode geel (yellow) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van OKI. Heel wat winkels zoals Inkt-bestellen.nl en Sneltoner.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€124,50
Huismerk prijzen€62,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 42804537 toner geel hoge capaciteit
Productnummer42804537
Kleurgeel
Effectiviteit3.000 prints
EAN5031713027515

Goedkoopste OKI 42804537 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42804537 toner is 3.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Standaard hebben zij ook een goedkoop huismerk.

  • De voordeligste inkt schaf jij aan via winkels als printershop en Inktbaas.nl.
  • Originele 42804537 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €124,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
  • Via inktaanbieding.nl check je toonaangevende printshops waar je voordelig en snel 42804537 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €136,95. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €124,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €62,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit originele inkt€124,50
OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Overzicht met prijzen van de 42804537 tonercartridge (yellow) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 42804537 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay, Coolblue, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-42804537-geel-yellow-toner

Originele gele 42804537 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Een minpunt van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €124,50).

OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 42804537 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 42804537 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit dan inkt van het merk zelf.
  • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
  • Een minpunt van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel vind je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Bekende toner-problemen met betrekking tot OKI 42804537 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 42804537 met kleurcode geel (yellow) toner is standaard zo’n €102,89 excl. btw (wat neerkomt op €124,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €249,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 42804537 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €62,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en bekijk of je het kapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een OKI 42804537 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 42804537 alternatief inkopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 42804537 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Dan kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de nagevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie