bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804516 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 42804516 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het patroon OKI 42804516 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan originele patronen van OKI. Meerdere winkels als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en coolblue.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€50,50
Huismerk verkoopprijs€25,25
MerkOKI
SoortOKI 42804516 toner zwart
Artikelnummer42804516
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit3.000 prints
EAN5031713025726

Goedkoopste OKI 42804516 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 42804516 toner is 3.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij webshops zoals Inktwereld.nl en Staples.
  • Originele 42804516 inkt toners zijn te bestellen v.a. €50,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Times New Roman.
  • Via deze site klik je eenvoudig door naar populaire webwinkels waar je zonder gedoe 42804516 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 42804516 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €55,55. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €50,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €25,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 42804516 toner zwart originele inkt€50,50
OKI 42804516 toner zwart multipack (merk toners)€101,00
OKI 42804516 toner zwart huismerk inkt * €25,25
OKI 42804516 toner zwart huismerk duopack * €50,50
Overzicht met prijzen van de 42804516 tonercartridge (black) in maart 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 42804516 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Deze partijen bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een voortreffelijk huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
  • Bekende webshops als Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Echte inktwebshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-42804516-zwart-black-toner

Originele zwarte 42804516 inkt van OKI bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 42804516 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een minpunt van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €50,50).

OKI 42804516 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 42804516 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 42804516 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare problemen m.b.t. OKI 42804516 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de OKI 42804516 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 42804516 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €41,74 excl. btw (dat betekent €50,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €101,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 42804516 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €25,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het stukje tape hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een OKI 42804516 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 42804516 alternatief kiezen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 42804516 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte test je uit of de nagevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie