bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804508 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 42804508 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij geschikte inktwebshops voor spotgoedkope toners. Deze OKI 42804508 toner zwart met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van OKI. Flink wat printwinkels als o.a. Printabout.nl en Sneltoner.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€57,50
Huismerk vanafprijs€28,75
MerkOKI
ArtikelOKI 42804508 toner zwart
Artikelnummer42804508
Kleurcodezwart
Intensiteit3.000 prints
EAN-nummer5031713025801

Goedkoopste OKI 42804508 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 42804508 toner is 3.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers of inktknaller.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Doorgaans bieden ze ook een interessant huismerk.

  • De voordeligste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Sneltoner.nl en Staples.
  • Originele 42804508 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €57,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Brush Script.
  • Via onze website vergelijk je bekende verkooppunten waar je goedkope 42804508 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 42804508 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €63,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €57,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €28,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 42804508 toner zwart originele inkt€57,50
OKI 42804508 toner zwart multipack (merk toners)€115,00
OKI 42804508 toner zwart huismerk inkt * €28,75
OKI 42804508 toner zwart huismerk duopack * €57,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 42804508 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gelijk OKI 42804508 inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Belangrijk: bestel bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en faciliteren meestal een prima huismerk.

  • Regionale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
  • Grote platformen als Blokker, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Online inktshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
oki-42804508-zwart-black-toner

Originele zwarte 42804508 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 42804508 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €57,50).

OKI 42804508 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derden. Het 42804508 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 42804508 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder tref je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende toner-problemen met de OKI 42804508 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de OKI 42804508 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 42804508 met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €47,52 excl. btw (€57,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je zo’n €115,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 42804508 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €28,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een OKI 42804508 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 42804508 alternatief kiezen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans snel herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 42804508 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling gebruik je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de vernieuwde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie