bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41012305 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 41012305 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire aanbieders voor verrassend voordelige toners. Het artikel OKI 41012305 toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van OKI. Meer en meer verkooppunten als o.a. Inktdiscount.nl of Inkt.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€30,50
Huismerk prijs€15,25
LeverancierOKI
TypeOKI 41012305 toner zwart
Artikelnummer41012305
Kleurcodezwart
Capaciteit3.000 prints
EAN-code5031713920304

Goedkoopste OKI 41012305 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 41012305 toner is 3.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. 123inkt en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Inktwereld.nl en Paradigit.
  • Originele 41012305 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €30,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals snel-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
  • Via dit portaal klik je direct door naar de meest populaire verkopers waar je eenvoudig 41012305 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 41012305 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €33,55. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €30,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €15,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 41012305 toner zwart originele inkt€30,50
OKI 41012305 toner zwart multipack (merk toners)€61,00
OKI 41012305 toner zwart huismerk inkt * €15,25
OKI 41012305 toner zwart huismerk duopack * €30,50
Prijsoverzicht van de 41012305 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 41012305 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, een grote voorraad en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

  • Retailers: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
  • Bekende webshops als Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
oki-41012305-zwart-black-toner

Originele zwarte 41012305 inkt van OKI bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 41012305 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
  • De schaduwkant van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €30,50).

OKI 41012305 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het 41012305 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 41012305 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende problemen met betrekking tot OKI 41012305 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 41012305 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 41012305 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €25,21 excl. de btw (dat maakt €30,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €61,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 41012305 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €15,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is het OKI 41012305 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 41012305 alternatief kiezen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Deze kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de OKI 41012305 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Achteraf bekijk je of de bijgevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie