bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Panasonic KX-FLB755

Zonder gedoe inkt voor de Panasonic KX-FLB755 bestellen en laten bezorgen? Op deze website ontdek je de goedkoopste webshops en aanbiedingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Middels onze tools bestel je gemakkelijk goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en vanzelfsprekend zwarte inkt die toepasbaar zijn voor de kx-flb 755 in september 2021. Daarbij check je op deze pagina printer bespaartips, adviezen met betrekking tot klooninkt en veel voorkomende storingen.

 • Inkttoners worden soms al verkocht v.a. €48,50.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de kx-flb 755: Roze (Magenta), Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: het huismerk of originele inkt van Panasonic.
 • Huismerk inkt is aanzienlijk voordeliger en er zit vaak meer inkt in. Reken op een besparing tot wel 55%.
 • Een uitstekend artikel is de Panasonic KX-FA76X toner zwart.
 • Onze tip: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Webshops met goedkoopste inkt voor Panasonic KX-FLB755 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan ik gebruiken in een kx-flb 755? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | FAQ (veelgestelde vragen)

MerkPanasonic
Seriekx-flb
Modelnummer755
Categorie printerLaser
Vaak gekochte tonerPanasonic KX-FA76X toner zwart
Prijsindicatie €€

Goedkoopste Panasonic KX-FLB755 printerinkt bestellen (september 2021)

Printen kan veel geld kosten. Een printje in zwart wit kost gemiddeld €0,03 – €0,06en een kleurenafdruk om en nabij de €0,15 per print. Door het kopen van de goedkoopste Panasonic KX-FLB755 toners bespaar je eenvoudig veel geld. Een merkdealer / winkel binnenlopen om inkt in te kopen is meestal een dure aangelegenheid. Het is vaak extra voordelig als je bij een webwinkel koopt. Dat toont de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor Panasonic originele merkcartridges en merktoners. In het schema hierna tref je de grote shops waar je op een betrouwbare manier binnen enkele minuten jouw patronen kunt kopen. Per verkooppunt zie je of ze hervulbare inkt en/of originele inkt aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een lage prijs met de kx-flb 755? In de volgende lijst tref je diverse truukjes zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Ga voor budget inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en dit geeft een besparing van wel 60%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Kies de voordelige printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als draft mode. De print zal iets minder donker zijn, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Garamond.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de printer van het stroomnet als er niet geprint wordt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt moet ik hebben voor de kx-flb 755?

De melding dat de inkt op is? Tip: Inkt indicatoren kloppen nooit helemaal. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en vervang de inkt pas als de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one Panasonic KX-FLB755 noemen we ook wel een laserprinter. Deze gebruikt toners. Onderzoek als eerste welke kleur je moet vervangen. Dan wil je weten welke inkt geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Controleer het tonernummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Hier betreft het de 755 uit de serie kx-flb van Panasonic.
 3. Kijk in de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij de meeste online leveranciers als printershop en Office Centre worden ook huismerken aangeboden. Deze zijn voordeliger en beschikken over meer printvermogen. Meer details daarover bieden we verderop.

TypeKleurInfo
Panasonic KX-FLB755 CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Duifblauw en RAL 5007.
Panasonic KX-FLB755 MagentaRozeRoze inkt voor Framboosrood en RAL 3009.
Panasonic KX-FLB755 YellowGeelGele inkt voor tinten als Licht ivoorkleurig en RAL 1006.
Panasonic KX-FLB755 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met verschillende inkttoners voor de kx-flb 755.

Relevante toners die passen in de kx-flb 755.
Wij hebben deze achterhaald die geschikt zijn voor deze printer.

 1. Panasonic KX-FA83X toner zwart


Voordelige Panasonic KX-FLB755 toner vervangen

De juiste inkt gevonden? Start dan het proces om de toner te verversen. Hierna vind je een overzicht zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg toners kx-flb 755 vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  De printer of PC laat een popup zien welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege toner uit het aparaat halen

  Doe de klep van de printer omhoog en haal de oude patronen uit het device. Zet het niet bij het afval. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe toner uit het plastic. Verwijder het ontluchtingslabel zoals weergegeven in de handleiding.

 4. Nieuwe toner plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de printerkap.

 5. Laatste controle fase

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Wanneer je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt verdwijnt de foutcode. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-Panasonic KX-FLB755

Beste Panasonic KX-FLB755 huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw kx-flb 755? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van Panasonic of huismerk toners. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft een lager vulpercentage en doet het net zo goed als originele inkt.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn officiele merkartikelen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit proces gebeurt bij derde partijen en zijn fors goedkoper. Een huismerk product is tot het maximale niveau vol, terwijl dit bij originele inktpatronen niet altijd aan de orde is. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De kwaliteit van een printje is zo goed als hetzelfde als originele inkt. 

Problemen bij het printen met een huismerk toner
In sommige gevallen heb je te maken met een foutmelding bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat Panasonic liever heeft dat jij hun originele toners plaatst .Deze storing kan je gewoon negeren. Blijft de printer foutcodes geven? We bieden in de bijgaande opsomming een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Ga eerst na of je de geschikte budget toner hebt geplaatst.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en controleer of deze rijmt met de originele inkt.
 2. Ga de printer opnieuw opstarten. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Controleer of de inkttoner wel goed vast zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je vaak eerst een keer printen met de originele inkt. Hierna is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd.
 6. Check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
 7. Update de printer software en eventuele drivers. Check de laatste versie van Panasonic.
 8. Maak de printkop schoon.

Veelgestelde vragen

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, wat kan ik doen?
Sommige printers weigeren zwart-wit te printen zodra de blauwe, roze of gele inkt op is. Dat is niet erg handig. In veel gevallen is dit op te lossen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor zwart en wit printen. Geen effect? Plak een stuk donker plakband over het venstertje van de lege Panasonic KX-FLB755 toner.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de kx-flb 755?
Het gros van de apparaten beschikken over een reinigingsprogramma voor de printkop. Door dit systeem blijft de printer mooie afdrukken maken. Maandelijks de Panasonic toners er even in en uit halen draagt ook bij aan een langere levensduur. Je model geeft zelf aan wanneer het tijd is om te reinigen. Ook in de standby-modus kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de Panasonic KX-FLB755 hervullen?
Er bestaan unieke navulbare patronen in voorraad. Dat zijn inktpatronen met een ARC chip die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. In veel gevallen kan dit ook worden gedaan door specialisten die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze ondernemingen verstrekken aantrekkelijke namaak artikelen in plaats van originele Panasonic toner-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de kx-flb 755?
Jouw all-in-one printer voorzien van nieuwe software doet iedereen eenvoudig zelf. Doorgaans detecteert een windows PC of Mac je printer binnen enkele seconden. Belangrijk is wel de up-to-date printersoftware. De meest recente versie vind je op het gebruikersportaal van Panasonic. De beste printer drivers die passen bij de kx-flb 755 zijn te downloaden op de website van Panasonic. Daar vind je tevens extra specificaties als handleidingen, info over het reinigingsprogramma en het verhelpen van storingen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de kx-flb 755?
Een printerstoring is ergerlijk en komt nooit gelegen. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Dergelijke foutmeldingen worden uitgelegd via handleidingen van de ontwikkelaar. Vaak voorkomende Panasonic KX-FLB755 storingen zijn; geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, reiniging, vastgelopen papier, wil niet printen, langzaam, wil niet scannen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De beste Panasonic (multifunctionele) printers zijn uitgerust met Wifi en Airprint voor draadloos printen. Dat wil zeggen dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De kx-flb 755 WiFi printer is dan via internet te benaderen. Eveneens kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Er zijn tegenwoordig opvallend veel leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Je krijgt dan 4 wekelijks, per half jaar of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een volle goedkope toner. Op basis daarvan weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en kan je ervan uitgaan dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Er zijn verschillende toner abonnementen. Van goedkoop (25 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie