bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C7720KX zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark C7720KX inkt toner? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste printwinkels voor goedkope toners. De Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Lexmark. Verschillende leveranciers als o.a. printerinktshop.nl & Inktweb.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€208,50
Huismerk prijzen€104,25
FabrikantLexmark
SoortLexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit
ArtikelcodeC7720KX
Kleurcodezwart
Effectiviteit15.000 prints
EAN-nummer0734646256193

Goedkoopste Lexmark C7720KX inkt kopen december 2023

De capaciteit van de C7720KX toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub of Inktbaas.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij winkels als Inktweb.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele C7720KX inkt toners kosten je ongeveer €208,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander beperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl check je bekende winkels waar je goedkope C7720KX toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €229,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €208,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €104,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€208,50
Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€417,00
Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €104,25
Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €208,50
Tabel met prijzen voor de C7720KX tonercartridge (black) in december 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Gemakkelijk Lexmark C7720KX inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Blokker, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktaanbieders als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-c7720kx-zwart-black-toner

Originele zwarte C7720KX inkt van Lexmark bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €208,50).

Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C7720KX huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark C7720KX huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder zie je veel voorkomende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen in relatie tot Lexmark C7720KX inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark C7720KX met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €172,31 excl. btw (€208,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack selecteert moet je denken aan €417,00. Met een huismerk toner met het serienummer C7720KX betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €104,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark C7720KX toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C7720KX alternatief nemen is meestal zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark C7720KX toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de nagevulde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie