bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 56F2H00 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark 56F2H00 inkt toner? Op deze website vergelijk je goede leveranciers voor extra voordelige toners. Het patroon Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zakelijke documenten. Populair zijn de echte merkartikelen van Lexmark. Verschillende verkooppunten als bijv. Goedkoopprinten.nl en inktcartridge store hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€304,50
Huismerk vanafprijs€152,25
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit
Productcode56F2H00
Officiële kleurzwart
Printvermogen15.000 prints
EAN-nummer0734646637268

Goedkoopste Lexmark 56F2H00 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 56F2H00 toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkopers als coolblue.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 56F2H00 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €304,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alssnel printen) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via onze website check je betrouwbare inktwebshops waar je de beste 56F2H00 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €334,95. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €304,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €152,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€304,50
Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€609,00
Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €152,25
Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €304,50
Geschatte prijzen van de 56F2H00 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Meteen Lexmark 56F2H00 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: kies voor een online inktshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
lexmark-56f2h00-zwart-black-toner

Originele zwarte 56F2H00 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €304,50).

Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het 56F2H00 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 56F2H00 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare inktproblemen in relatie tot Lexmark 56F2H00 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 56F2H00 met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €251,65 excl. btw (wat neerkomt op €304,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €609,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 56F2H00 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €152,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Lexmark 56F2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 56F2H00 alternatief selecteren is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Tegen lage kosten de Lexmark 56F2H00 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de nagevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie