bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 55B2H00 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark 55B2H00 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende shops voor betaalbare toners. Artikel Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Lexmark. Steeds meer printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl en replacedirect hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€286,50
Huismerk vanafprijs€143,25
LeverancierLexmark
ModelLexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit
Seriecode55B2H00
Kleurenzwart
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer0734646709958

Goedkoopste Lexmark 55B2H00 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 55B2H00 toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel leveren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij bedrijven als Officesavers of Office Centre.
 • Originele 55B2H00 inkt toners zijn te bestellen v.a. €286,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a conceptmodus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je gespecialiseerde verkopers waar je de beste 55B2H00 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €315,15. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €286,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €143,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€286,50
Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€573,00
Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €143,25
Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €286,50
Prijsoverzicht van de 55B2H00 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Direkt Lexmark 55B2H00 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij winkeliers. Onze tip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Amazon, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-55b2h00-zwart-black-toner

Originele zwarte 55B2H00 inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €286,50).

Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 55B2H00 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 55B2H00 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plasticje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende problemen aangaande Lexmark 55B2H00 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Lexmark 55B2H00 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €236,78 excl. de btw (dat is €286,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je zo’n €573,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 55B2H00 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €143,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en bekijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Lexmark 55B2H00 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 55B2H00 alternatief kopen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is interessanter en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit kan je vaak zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Lexmark 55B2H00 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de budget Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie