bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004245 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 09004245 inkt toner? Op deze webpagina tref je de betrouwbaarste aanbieders voor goedkope toners. De OKI 09004245 toner zwart met kleur zwart (black) is ideaal voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van OKI. Verschillende shops als o.a. Mediamarkt.nl en 112supplies verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€162,50
Huismerk tarief€81,25
MerkOKI
SoortOKI 09004245 toner zwart
Productnummer9004245
Kleurenzwart
Capaciteit3.300 prints
EAN5031713926443

Goedkoopste OKI 09004245 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 9004245 toner is 3.300 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk verkopen ze ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via shops als Go4inkt & Printabout.nl.
  • Originele 9004245 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €162,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
  • Via deze site vind je de betrouwbaarste verkooppunten waar je snel en simpel 9004245 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 09004245 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €178,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €162,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €81,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 09004245 toner zwart originele inkt€162,50
OKI 09004245 toner zwart multipack (merk toners)€325,00
OKI 09004245 toner zwart huismerk inkt * €81,25
OKI 09004245 toner zwart huismerk duopack * €162,50
Geschatte prijzen van de 9004245 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Vandaag nog OKI 09004245 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Kooptip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Lokale winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
  • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Online inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
oki-09004245-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004245 inkt van OKI kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 09004245 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige storing en meldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele tonercartridges van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een minpunt van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €162,50).

OKI 09004245 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het 9004245 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 09004245 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder zie je de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Check of je het beschermkapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte problemen m.b.t. OKI 09004245 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 09004245 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 09004245 met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €134,30 excl. btw (wat neerkomt op €162,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €325,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 9004245 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €81,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het OKI 09004245 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 9004245 alternatief kopen is vaak een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 09004245 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de nagevulde OKI inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie