bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43979102 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 43979102 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Het patroon OKI 43979102 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor jouw zakelijke documenten. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van OKI. Heel wat aanbieders zoals bijvoorbeeld Office Centre of bol.com faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€72,50
Huismerk vanafprijs€36,25
MerkOKI
ArtikelOKI 43979102 toner zwart
Productcode43979102
Kleurenzwart
Effectiviteit3.500 prints
EAN-code5031713042327

Goedkoopste OKI 43979102 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43979102 toner is 3.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl of Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij aanbieders als Inkt.nl of Handyman.nl.
  • Originele 43979102 inkt toners zijn te bestellen v.a. €72,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan printen in concept) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
  • Via dit portaal klik je direct door naar betrouwbare inktshops waar je voordelig en snel 43979102 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 43979102 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €79,75. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €72,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €36,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43979102 toner zwart originele inkt€72,50
OKI 43979102 toner zwart multipack (merk toners)€145,00
OKI 43979102 toner zwart huismerk inkt * €36,25
OKI 43979102 toner zwart huismerk duopack * €72,50
Overzicht met prijzen van de 43979102 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 43979102 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay, Wehkamp, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-43979102-zwart-black-toner

Originele zwarte 43979102 inkt van OKI kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 43979102 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €72,50).

OKI 43979102 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het 43979102 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 43979102 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel zie je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het plasticje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende issues met de OKI 43979102 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de OKI 43979102 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 43979102 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €59,92 excl. de btw (€72,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €145,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 43979102 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €36,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het OKI 43979102 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 43979102 alternatief selecteren is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de OKI 43979102 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste achterhaal je of de gekloonde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie