bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45536506 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 45536506 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de betrouwbaarste winkels voor goedkope toners. Het artikel OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit met kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van OKI. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld Office Centre & inktcartridge store leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€327,50
Huismerk vanafprijs€163,75
MerkOKI
ArtikelOKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit
Seriecode45536506
Kleur beschrijvingmagenta
Capaciteit38.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste OKI 45536506 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45536506 toner is 38.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store & Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten als Inkt.nl en Inktdiscount.nl.
  • Originele 45536506 inkt toners kosten je ongeveer €327,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alssnel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je gespecialiseerde bedrijven waar je snel en simpel 45536506 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €360,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €327,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €163,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€327,50
OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€655,00
OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €163,75
OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €327,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45536506 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 45536506 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en bieden bovendien een kwalitatief huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-45536506-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 45536506 inkt van OKI kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende foutcodes. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €327,50).

OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 45536506 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45536506 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de magenta inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel check je veel voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende afdrukproblemen met de OKI 45536506 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 45536506 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €270,66 excl. de btw (dat is €327,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €655,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 45536506 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €163,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het OKI 45536506 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 45536506 alternatief nemen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Hoe kan ik snel de OKI 45536506 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. In dat geval bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de nieuwe OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie