bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42127407 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 42127407 inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je de betrouwbaarste inktshops voor verrassend goedkope toners. Artikel OKI 42127407 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van OKI. Meer en meer verkopers als Staples & printershop leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk prijs€71,25
MerkOKI
ProductOKI 42127407 toner cyaan
Productnummer42127407
Kleur beschrijvingcyaan
Printcapaciteit5.000 prints
EAN5031713925019

Goedkoopste OKI 42127407 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 42127407 toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hebben zij ook een prima huismerk.

  • De beste inkt koop je via internet bij leveranciers als coolblue.nl & Mediamarkt.nl.
  • Originele 42127407 inkt toners koop je online vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Garamond.
  • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar erkende aanbieders waar je voordelig en snel 42127407 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 42127407 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €142,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €71,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 42127407 toner cyaan originele inkt€142,50
OKI 42127407 toner cyaan multipack (merk toners)€285,00
OKI 42127407 toner cyaan huismerk inkt * €71,25
OKI 42127407 toner cyaan huismerk duopack * €142,50
Geschatte prijzen van de 42127407 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 42127407 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
  • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
oki-42127407-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 42127407 inkt van OKI kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 42127407 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele tonercartridges van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een belangrijk nadeel van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €142,50).

OKI 42127407 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 42127407 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • OKI 42127407 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
  • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
  • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de cyaan inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare printproblemen in relatie tot OKI 42127407 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 42127407 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de OKI 42127407 met kleurcode cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €117,77 excl. de btw (dat maakt €142,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 42127407 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €71,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plakkertje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en bekijk de status van de printkop.

Is het OKI 42127407 toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 42127407 alternatief selecteren is in de basis lucratief. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 42127407 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling koop je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de bijgevulde OKI inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie