bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D2545

Inkt voor de HP DeskJet D2545 bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste aanbieders en kortingen voor cartridges en toners voor elke printer. Zo koop je vandaag nog goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en zwarte inkt die compatibel zijn met de deskjet d2545 in februari 2023. Daarbovenop check je op deze website tips om goedkoper te printen, info over huismerk-inkt en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €14,50.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de deskjet d2545: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Er zijn grofweg 2 opties: een budgetlabel of originele inkt van HP.
 • Budget inkt is lager geprijsd en wordt volledig gevuld. Reken op een besparing tot wel 50%.
 • Een vaak gebruikt item is de HP 300XL Voordeelbundel.
 • Let op: kies direct voor een extra grote voordeelverpakking.

Spring direct naar: Webshops met goedkoopste inkt voor HP DeskJet D2545 | Tips om te besparen op de printkosten | Wat is de juiste inkt voor de deskjet d2545? | Uitleg inkt vervangen | Informatie over huismerk inkt | FAQ (veelgestelde vragen)

MerkHP
Seriedeskjet
Modeld2545
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 300XL Voordeelbundel
Vanafprijs € – €€

Goedkoopste HP DeskJet D2545 printerinkt bestellen (februari 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een afdruk in zwart wit kost gemiddeld €0,04 – €0,06 en een full-color doorgaans €0,10 – €0,12 voor een afdruk. Met het assortiment van de goedkoopste HP DeskJet D2545 cartridges kan iedereen eenvoudig geld besparen. Een willekeurige winkel binnenlopen om nieuwe inkt te kopen is vaak nogal duur. Een lagere prijs kun je bereiken wanneer je online inkt bestelt. Dat weten we van de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de lijst hieronder tref je de meest bekende webshopswaar je gebruiksvriendelijk binnen enkele minuten inkt voor jouw printer kunt vinden. Per leverancier zie je of ze alternatieve inkt en/of originele inkt in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Zonder veel kosten printen met een deskjet d2545? In de volgende lijst vind je praktische tips & tricks zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Bestel altijd budget inkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en dit geeft een besparing van wel 60%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Stel de printer in op bijvoorbeeld milieuvriendelijk. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Probeer lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de stekker uit de printer wanneer deze niet wordt gebruikt. Anders kan het zijn dat deze steeds gaat reinigen.

Welke inkt is goed voor een deskjet d2545?

Geeft de printer een seintje dat dat de voorraad inkt te laag is? Advies: Deze berichten worden doorgaans te vroeg afgegeven. Wacht dus altijd even af met vervangen. Bestel wel vroegtijdig nieuwe patronen en vervang de inkt pas als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP DeskJet D2545 betreft een inkjetprinter. Hij maakt gebruik van cartridges. Controleer eerst welke kleur vervangen moet worden. Hierna informeer je welk product past. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Kijk naar het cartridgenummer of de fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Denk dan aan d2545 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Kijk in de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij een aantal shops zoals Easy-ink en printerinktshop.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Dit is scherper geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Een uitgebreidere uitleg lees je hier.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D2545 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Grijsblauw of RAL 5004.
HP DeskJet D2545 MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Briljantrood en RAL 4002.
HP DeskJet D2545 YellowGeelGele inkt voor Verkeersgeel en RAL 1019.
HP DeskJet D2545 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de deskjet d2545.

Toepasbare cartridges voor in een deskjet d2545.
Wij hebben deze achterhaald die in jouw printer passen.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet D2545 cartridge vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Start dan het proces om de cartridge te verwisselen. Hierna plaatsen we een handig stappenplan met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges deskjet d2545 vervangen

 1. Kijk welke kleuren vervangen moeten worden

  De software op de PC indiceert met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Oude cartridge onttrekken

  Open de klep van de printer en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Zet het niet bij het afval. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Verwijder de tape zoals geïnstrueerd in de handleiding.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer zetten

  Plaats het patroon in de printer. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Indien je alle stappen uitgevoerd hebt verdwijnt de foutcode. Optioneel kan je een testprintje maken.

printerinkt-HP DeskJet D2545

Beste HP DeskJet D2545 huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw deskjet d2545? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Dan moet je een keuze maken: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een groter inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als originele inkt.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit wordt geregeld door derde partijen en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Deze B-merk inkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de originele niet het geval is. De printkosten dalen dus aanzienlijk. De kwaliteit van een printje toont 99% overeenkomst met standaard inkt. 

Problemen bij het gebruiken van een huismerk cartridge
Misschien heb je te maken met een foutmelding bij het plaatsen van imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Deze melding kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Lukt printen dan alsnog niet? We bieden in de bijgaande opsomming enkele praktische adviezen.

 1. Kijk allereerst of je de juiste imitatie cartridge in huis hebt. Noteer het modelnummer en check of deze hetzelfde is als de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Start de printer opnieuw. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Controleer of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je dikwijls eerst een afdruk maken met originele inkt. Wanneer dat is gelukt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Mogelijk is de printkop verstopt. Start het reinigingsprogramma.

FAQ met veelgestelde vragen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, is dit op te lossen?
Verschillende printers weigeren zwart-wit te printen indien 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Dat is zeer frustrerend. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Open de printinstellingen en kies voor zwart-wit. Geen effect? Plak een stuk donker plakband over het venster van de lege HP DeskJet D2545 cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de deskjet d2545?
Veel modellen hebben een intern reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Met behulp van dit programma blijft de printer mooie afdrukken maken. Soms de HP cartridges stofvrij maken met een doekje is slim om te doen. De software toont je wanneer het gereinigd moet worden. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet D2545 bijvullen?
In de winkel zijn navulbare inktpatronen verkrijgbaar. Dit zijn speciale patronen die jij gewoon zelf thuis kunt bijvullen met navulinkt. Doorgaans kan je het navullen ook laten doen bij computerwinkels die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze ondernemingen bieden budget kloon producten of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de deskjet d2545?
Jouw all-in-one printer gebruiksklaar maken doet iedereen eenvoudig zelf. Over het algemeen detecteert een windows of Mac computer de printer binnen een minuut. Vergeet echter niet de bijbehorende printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren op het informatieportaal van HP. De erkende printer drivers voor je deskjet d2545 kun je altijd raadplegen op de website van HP. Hier bekijk je ook relevante hulp zoals de handleiding, de juiste instellingen en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de deskjet d2545?
Een printerstoring is irritant en komt altijd als je net iets belangrijks moet printen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Deze error-codes zijn op te vragen op de download- en supportpagina van de fabrikant. Irritante HP DeskJet D2545 storingen zijn; geen wifi, printkop fout, geen inkt, vastgelopen papier, reiniging, langzaam, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, wil niet scannen, wil niet printen.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De huidige HP printers en scanners werken met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dat betekent dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De deskjet d2545 WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Eveneens kan je ook een afdruk maken via de officiële app op een iPad of telefoon.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
Op dit moment zien we opvallend veel leveranciers die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Je krijgt dan om de paar weken, per half jaar of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe voordelige cartridge. Op basis daarvan kan je niet meer vergeten inkt te kopen en kan je ervan uitgaan dat de printer het doet. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van goedkoop (25-50 prints per maand) tot duur (500 prints per maand).

Plaats een reactie