bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 165 C 402459 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh 165 C inkt toner? Op deze webpagina tref je de betrouwbaarste verkooppunten voor verrassend voordelige toners. Artikel Ricoh 165 C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van Ricoh. Flink wat aanbieders als o.a. Handyman.nl en printershop verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€47,50
Huismerk prijs€23,75
MerkRicoh
TypeRicoh 165 C toner cyaan
Serienummer402459
Kleurcodecyaan
Capaciteit2.500 prints
EAN0026649024597

Goedkoopste Ricoh 165 C inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 402459 toner is 2.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij winkels zoals 123inkt of Vikingdirect.nl.
 • Originele 402459 inkt toners haal je in huis vanaf €47,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snel printen) en probeer lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via ons platform klik je direct door naar geschikte verkopers waar je moeiteloos 402459 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh 165 C toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Deze blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €52,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €47,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €23,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh 165 C toner cyaan originele inkt€47,50
Ricoh 165 C toner cyaan multipack (merk toners)€95,00
Ricoh 165 C toner cyaan huismerk inkt * €23,75
Ricoh 165 C toner cyaan huismerk duopack * €47,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 402459 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Vandaag nog Ricoh 165 C inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Onze tip: koop altijd bij een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen doorgaans een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-165-c-402459-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 402459 inkt van Ricoh bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh 165 C toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Ricoh en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Ricoh geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €47,50).

Ricoh 165 C toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het 402459 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh 165 C huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bekijk je bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het stukje tape goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante inktproblemen aangaande Ricoh 165 C inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh 165 C toner cyaan toner?
De prijs van een Ricoh 165 C met de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €39,26 excl. de btw (dat betekent €47,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €95,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 402459 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €23,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het lipje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is een Ricoh 165 C toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 402459 alternatief selecteren is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Ricoh 165 C toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de bijgevulde Ricoh inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie