bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 127XLBK zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 127XLBK inktcartridge? Op deze website vind je de betrouwbaarste printwinkels voor extra goedkope cartridges. Deze Brother LC 127XLBK met kleur zwart (black) is relevant voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Brother. Meerdere verkopers zoals Printabout.nl en inktcartridge store hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€26,50
Huismerk tarief€13,25
MerkBrother
ProductBrother LC 127XLBK
SeriecodeLC 127XLBK
Kleur beschrijvingzwart
Inhoud (ml)27,4 milliliter
Intensiteit1.200 prints
EAN-code4977766713931

Goedkoopste Brother LC 127XLBK inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de LC 127XLBK cartridge is 27,4 milliliter. Het printvermogen is 1.200 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkclub en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals bol.com & Vikingdirect.nl.
 • Originele LC 127XLBK inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €26,50.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) en overweeg een lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via deze site vind je erkende verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig LC 127XLBK cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 127XLBK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €29,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €26,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €13,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 127XLBK originele inkt€26,50
Brother LC 127XLBK multipack (merkcartridge)€53,00
Brother LC 127XLBK huismerk inkt * €13,25
Brother LC 127XLBK huismerk duopack * €26,50
Geschatte prijzen van de LC 127XLBK cartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Gelijk Brother LC 127XLBK inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
brother-lc-127xlbk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC 127XLBK inkt van Brother kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 127XLBK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €26,50).

Brother LC 127XLBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het LC 127XLBK huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 127XLBK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Brother verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het plasticje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene issues in relatie tot Brother LC 127XLBK inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Brother LC 127XLBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 127XLBK met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €21,90 excl. de btw (dat is €26,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €53,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC 127XLBK kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €13,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 127XLBK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk LC 127XLBK alternatief bestellen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is interessanter en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Deze kan je doorgaans zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 127XLBK inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor koop je een speciale set navulinkt voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien bekijk je of de budget Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie