bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3217BK zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste Brother LC 3217BK inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je toonaangevende webshops voor voordelige cartridges. Deze Brother LC 3217BK met kleuromschrijving zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Brother. Diverse verkooppunten als o.a. Office Centre of bol.com bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€16,00
Huismerk prijzen€8,00
FabrikantBrother
ArtikelBrother LC 3217BK
ArtikelcodeLC3217BK
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)12,5 milliliter
Effectiviteit550 prints
EAN-nummer4977766762113

Goedkoopste Brother LC 3217BK inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC3217BK cartridge is 12,5 milliliter. De effectiviteit is 550 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkopers zoals Sneltoner.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele LC3217BK inktcartridges zijn te bestellen v.a. €16,00.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan draft mode) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar populaire printwinkels waar je de beste LC3217BK cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 3217BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €17,60. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €16,00. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €8,00. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 3217BK originele inkt€16,00
Brother LC 3217BK multipack (merkcartridge)€32,00
Brother LC 3217BK huismerk inkt * €8,00
Brother LC 3217BK huismerk duopack * €16,00
Prijslijst van de LC3217BK cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Direkt Brother LC 3217BK inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verkopen meestal een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
brother-lc-3217bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC3217BK inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 3217BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €16,00).

Brother LC 3217BK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het LC3217BK huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Brother LC 3217BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Brother geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel vind je de meest gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het lipje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende cartridge problemen met betrekking tot Brother LC 3217BK inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Brother LC 3217BK inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 3217BK met kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €13,22 excl. btw (dat is €16,00 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €32,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code LC3217BK betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €8,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Brother LC 3217BK huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk LC3217BK alternatief aanschaffen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je vaak simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 3217BK inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als laatste check je of de bijgevulde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie