bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 700M magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 700M inktcartridge? Op deze website tref je de meest populaire winkels voor extra voordelige cartridges. De Brother LC 700M met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Brother. Diverse printwinkels als Goedkoopprinten.nl en coolblue.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€9,50
Huismerk tarieven€4,75
FabrikantBrother
ArtikelBrother LC 700M
ProductnummerLC700M
Kleur beschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)400 pagina’s
Printvermogenonbekend
EAN4977766609432

Goedkoopste Brother LC 700M inkt bestellen oktober 2023

De hoeveelheid (ml) van de LC700M cartridge is 400 pagina’s. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel beschikken ze over een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Inktshop.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele LC700M inktcartridges zijn te bestellen v.a. €9,50.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar bekende webwinkels waar je probleemloos en snel LC700M cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 700M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €10,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €9,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €4,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 700M originele inkt€9,50
Brother LC 700M multipack (merkcartridge)€19,00
Brother LC 700M huismerk inkt * €4,75
Brother LC 700M huismerk duopack * €9,50
Prijstabel voor de LC700M cartridge (roze / rood) in oktober 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Direkt Brother LC 700M inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
brother-lc-700m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC700M inkt van Brother kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 700M originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €9,50).

Brother LC 700M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het LC700M huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 700M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze magenta inkt van Brother vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met alledaagse printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende printproblemen aangaande Brother LC 700M inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Brother LC 700M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 700M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €7,85 excl. btw (€9,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €19,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC700M kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €4,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een Brother LC 700M huismerk alternatief slim?
Een huismerk LC700M alternatief proberen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal snel herstellen.

Hoe werkt de Brother LC 700M inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit klusje bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte bekijk je of de gekloonde Brother inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie