bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 980M magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 980M inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende winkels voor goedkope cartridges. Het product Brother LC 980M met kleurcode magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Brother. Verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Easy-ink faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€8,25
Huismerk prijzen€4,13
MerkBrother
ModelBrother LC 980M
SerienummerLC980M
Officiële kleurmagenta
Hoeveelheid (ml)4,8 milliliter
Intensiteit260 prints
EAN4977766659628

Goedkoopste Brother LC 980M inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC980M cartridge is 4,8 milliliter. De capaciteit is 260 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt of Inktbaas.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak bieden ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij winkels zoals Go4inkt en Totaalinkt.shop .
 • Originele LC980M inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €8,25.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de populairste webshops waar je goedkoop en eenvoudig LC980M cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 980M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €9,08. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €8,25. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €4,13. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 980M originele inkt€8,25
Brother LC 980M multipack (merkcartridge)€16,50
Brother LC 980M huismerk inkt * €4,13
Brother LC 980M huismerk duopack * €8,25
Prijsoverzicht van de LC980M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Meteen Brother LC 980M inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
brother-lc-980m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC980M inkt van Brother bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 980M originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €8,25).

Brother LC 980M huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het LC980M huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Brother LC 980M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van Brother geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel tref je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare cartridge problemen in relatie tot Brother LC 980M inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Brother LC 980M inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 980M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €6,82 excl. de btw (wat neerkomt op €8,25 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €16,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC980M dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €4,13) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 980M huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC980M alternatief nemen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je vaak snel oplossen.

Kan ik de Brother LC 980M inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product met elkaar verbinden. Als laatste achterhaal je of de vernieuwde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie