bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1280XLM magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 1280XLM inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bekijk je goede verkooppunten voor extra goedkope cartridges. Deze Brother LC 1280XLM met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Brother. Steeds meer verkopers zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & Inkt.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€17,00
Huismerk prijzen€8,50
LeverancierBrother
ModelBrother LC 1280XLM
ArtikelcodeLC1280XLM
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)13,3 milliliter
Intensiteit1.200 prints
EAN-nummer4977766694063

Goedkoopste Brother LC 1280XLM inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC1280XLM cartridge is 13,3 milliliter. De effectiviteit is 1.200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. Inktwereld.nl & Staples zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals Officesavers of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele LC1280XLM inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €17,00.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan draft mode) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl check je bekende aanbieders waar je goedkope LC1280XLM cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 1280XLM magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €18,70. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €17,00. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €8,50. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 1280XLM originele inkt€17,00
Brother LC 1280XLM multipack (merkcartridge)€34,00
Brother LC 1280XLM huismerk inkt * €8,50
Brother LC 1280XLM huismerk duopack * €17,00
Prijsindicatie van de prijs voor een LC1280XLM cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Snel Brother LC 1280XLM inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-1280xlm-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC1280XLM inkt van Brother kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother LC 1280XLM originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €17,00).

Brother LC 1280XLM huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het LC1280XLM huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 1280XLM magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Brother verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan veel voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte printproblemen m.b.t. Brother LC 1280XLM inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 1280XLM inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 1280XLM met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €14,05 excl. de btw (dat is €17,00 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €34,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC1280XLM betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €8,50) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het kapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 1280XLM huismerk alternatief slim?
Een huismerk LC1280XLM alternatief proberen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaliter zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 1280XLM inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Achteraf check je of de vernieuwde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie