bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet F2210

Online inkt voor de HP DeskJet F2210 bestellen en laten thuisbezorgen? Via deze Inktvergelijker bekijk je de meest geschikte webwinkels en kortingen voor toners en cartridges voor elke printer. Hierdoor bekijk je vandaag nog goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en uiteraard ook zwarte inkt die past in je deskjet f2210 in februari 2024. Evenzeer tref je hieronder handige printer tips, info betreffende klooninkt en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges worden al aangeboden vanaf €12,50.
 • Beschikbare kleuren voor de deskjet f2210: Geel (Yellow), Roze (Magenta), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: voordelige namaak inkt of originele inkt van HP.
 • Navulbare inkt is voordeliger geprijsd en bevat een grotere inhoud inkt. Zodoende bespaar je al snel 55%.
 • Een veel besteld artikel is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Tip van de specialist: met een voordeelverpakking kan je nog meer besparen.

Snelkeuze: Goedkoopste inkt voor HP DeskJet F2210 | Zes tips voor goedkoper printen | Wat is geschikte inkt voor de deskjet f2210? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt bestellen | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerkHP
Seriedeskjet
Modelf2210
Type printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Verkoopprijs €€€

Goedkoopste HP DeskJet F2210 printerinkt bestellen (februari 2024)

Printen is nu eenmaal duur. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost je circa tussen de 1 en 6 eurocent en een print met kleur al snel €0,12 per a4. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP DeskJet F2210 cartridges kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tientallen euro’s besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor een inktpatroon is bijna altijd een dure aangelegenheid. Het is vaak extra voordelig als je het online koopt. Dit blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij HP originele merkcartridges en merktoners. In de lijst hieronder vergelijk je de meest populaire online aanbieders waar je moeiteloos en vandaag nog de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per leverancier zie je of ze navulbare inkt of ook merkinkt leveren.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet f2210? In de box hieronder check je praktische trucs zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Bestel altijd klooninkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en zo bespaar jij tot maar liefst 65%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Zo kan je vaak kiezen voor de optie snel-modus. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Probeer lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de printer van het stroomnet als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Wat is de juiste inkt voor de deskjet f2210?

Zie je een berichtje dat dat het inktniveau laag is? Tip: Deze berichten kun je vaak nog wel even negeren. Wacht dus altijd even af met vervangen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en ververs deze zodra de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP DeskJet F2210 heet in de volksmond een inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Kijk allereerst welke kleur aan vervanging toe is. Daarna bekijk je welk type je nodig hebt. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer / fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Zoals f2210 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Check de handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij de meeste online aanbieders als Inktwereld.nl en Inkt-bestellen.nl vind je vaak een huismerk-alternatief. Deze zijn scherp geprijsd en gevuld met meer inkt. Meer informatie tref je hier.

TypeKleurInfo
HP DeskJet F2210 CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Azuurblauw of RAL 5001.
HP DeskJet F2210 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Wijnrood en RAL 4012.
HP DeskJet F2210 YellowGeelGele inkt voor o.a. Grijsbeige of RAL 1017.
HP DeskJet F2210 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met diverse inktcartridges voor de deskjet f2210.

Toepasbare cartridges voor de deskjet f2210.
Wij hebben de volgende geselecteerd die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet F2210 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te verwisselen. Onderstaand lees je een overzicht waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet f2210 vervangen

 1. Welke kleur moet worden verwisseld?

  De printer of PC indiceert welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Lege cartridge uit de printer halen

  Open de printerkast en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Dump ze niet in de container. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Haal het plastic eraf zoals dit wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

 4. Nieuwe cartridge plaatsen

  Plaats het patroon in de lege houder. Druk deze stevig aan en sluit de printerkap.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer gaat nu de inkt testen. Wanneer alles juist geplaatst is verdwijnt de foutcode. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet F2210

Beste HP DeskJet F2210 huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet f2210? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, kan in verhouding meer printjes maken en heeft bijna dezelfde kwaliteit als merk-inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn originele merkpatronen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit navullen gebeurt vaak door betrouwbare leveranciers en zijn fors goedkoper. Een huismerk product is tot het maximale niveau vol, wat bij de A-merken niet altijd aan de orde is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een afdruk is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van officiële inkt. 

Issues bij het plaatsen van huismerk cartridge
Wellicht komt er een bericht met een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges gebruikt. Zo’n storingscode kan je gewoon wegklikken. Blijft de printer foutcodes geven? We bieden verderop nog een aantal tips.

 1. Ga eerst na of je de goede budget cartridge hebt geplaatst.Schrijf het modelnummer op en kijk of deze in lijn is met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Start de printer opnieuw. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Check of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je mogelijk eerst een keer printen met de originele inkt. Hierna kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Check of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Reinig de printkop.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, hoe kan ik dat oplossen?
Veel printers printen geen zwart-wit in het geval dat de blauwe, roze of gele inkt op is. Dat is erg vervelend. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor printen in zwart-wit. Is dit geen optie? Plak ondoorzichtige plakband over de sensor van de lege HP DeskJet F2210 cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de deskjet f2210?
Het gros van de modellen hebben de ingebouwd reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Dankzij automatische printkopreiniging blijft de print kwaliteit goed. Om de paar maanden de HP cartridges er even in en uit halen is slim om te doen. Je product geeft aan wanneer het gereinigd moet worden. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet F2210 opnieuw vullen?
Er zijn speciale navulbare items in de handel. Dit zijn cartridges of toners die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. Daarnaast wordt dit ook gedaan door shops die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze organisaties bieden budget imitatie artikelen of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een deskjet f2210?
Jouw printer aansluiten en installeren gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Doorgaans detecteert een Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Het snelst gaat dit met behulp van de bijbehorende printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via het downloadcentrum van HP. De meest actuele printer drivers die passen bij de deskjet f2210 staan voor je klaar op de website van HP. Op deze ondersteuning pagina vind je tevens relevante informatie zoals handleiding, garantievoorwaarden, reinigingstips en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de deskjet f2210?
Een printerstoring is ergerlijk en kan zorgen voor de nodige stress. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Zulke foutmeldingen zijn op te vragen op de support-pagina van de ontwikkelaar. Vaak voorkomende HP DeskJet F2210 storingen zijn; geen inkt, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, vastgelopen papier, reiniging, wil niet printen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De huidige HP printers verlenen draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Dat betekent dat je vanuit je luie stoel kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De deskjet f2210 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Op dezelfde manier kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
De laatste jaren zien we steeds meer printermerken die handige inkt abonnementen aanbieden. Het printermerk stuurt automatisch om de paar weken, halfjaarlijks of op het moment dat het inktniveau laag is een gevulde goedkope cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit zonder inkt en heb je de garantie dat de printer je niet laat zitten. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van een lage prijs (75 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (500 prints per maand).

Plaats een reactie