bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

IBM 53P9368 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste IBM 53P9368 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de meest bekende webshops voor verrassend voordelige toners. De IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van IBM. Diverse winkels zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of Inktshop.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€13,50
Huismerk prijs€6,75
MerkIBM
SoortIBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode53P9368
Kleurcodezwart
Printcapaciteit10.000 prints
EAN-code0087944736639

Goedkoopste IBM 53P9368 inkt bestellen februari 2021

De capaciteit van de 53P9368 toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Easy-ink en Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele IBM toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webshops zoals bol.com en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 53P9368 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €13,50.
 • IBM imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende webwinkels waar je moeiteloos 53P9368 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
IBM toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €14,85. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €13,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €6,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€13,50
IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€27,00
IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €6,75
IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €13,50
Prijstabel voor de 53P9368 tonercartridge (black) in februari 2021. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van IBM bestellen?

Gelijk IBM 53P9368 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als in de retail. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en bieden tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Expert, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
ibm-53p9368-zwart-black-toner

Originele zwarte 53P9368 inkt van IBM kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door IBM en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van IBM geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €13,50).

IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het 53P9368 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • IBM 53P9368 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van IBM geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder check je alledaagse inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende inktproblemen aangaande IBM 53P9368 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een IBM 53P9368 met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €11,16 excl. btw (€13,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €27,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 53P9368 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €6,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het IBM 53P9368 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 53P9368 alternatief gebruiken is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik de IBM 53P9368 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een complete navulset met inkt voor het IBM inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Later kan je het product in elkaar zetten. Tenslotte bekijk je of de nagevulde IBM inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie