bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 225XLM magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 225XLM inktcartridge? Op deze website bieden wij goede winkels voor goedkope cartridges. De Brother LC 225XLM met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Brother. Meerdere printwinkels als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Sneltoner.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€15,50
Huismerk prijs€7,75
MerkBrother
ArtikelBrother LC 225XLM
ArtikelcodeLC 225XLM
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)11,8 milliliter
Printcapaciteit1.200 prints
EAN-code4977766735964

Goedkoopste Brother LC 225XLM inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC 225XLM cartridge is 11,8 milliliter. De printomvang is 1.200 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via webwinkels als Inktshop.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele LC 225XLM inktcartridges kosten je ongeveer €15,50.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar geschikte aanbieders waar je goedkope LC 225XLM cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 225XLM magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €17,05. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €15,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €7,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 225XLM originele inkt€15,50
Brother LC 225XLM multipack (merkcartridge)€31,00
Brother LC 225XLM huismerk inkt * €7,75
Brother LC 225XLM huismerk duopack * €15,50
Prijsindicatie van de prijs voor een LC 225XLM cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Direkt Brother LC 225XLM inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
brother-lc-225xlm-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC 225XLM inkt van Brother bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother LC 225XLM originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €15,50).

Brother LC 225XLM huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het LC 225XLM huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 225XLM magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Brother geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het lipje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande Brother LC 225XLM inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 225XLM inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 225XLM met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €12,81 excl. btw (dat is €15,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack koopt moet je denken aan €31,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code LC 225XLM betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €7,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het lipje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en reinig de printkop met het programma.

Is het Brother LC 225XLM huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk LC 225XLM alternatief nemen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is gunstiger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dit kan je normaliter snel oplossen.

Kan ik de Brother LC 225XLM inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de nagevulde Brother inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie