bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 125XLM magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 125XLM inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vind je toonaangevende inktaanbieders voor goedkope cartridges. De Brother LC 125XLM met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Brother. Een groeiend aantal inktaanbieders als o.a. Handyman.nl & Inktwereld.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€16,50
Huismerk tarieven€8,25
MerkBrother
TypeBrother LC 125XLM
SerienummerLC 125XLM
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)10,8 milliliter
Intensiteit1.200 prints
EAN4977766713955

Goedkoopste Brother LC 125XLM inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de LC 125XLM cartridge is 10,8 milliliter. De effectiviteit is 1.200 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops als Go4inkt en Inktbaas.nl.
 • Originele LC 125XLM inktcartridges zijn te bestellen v.a. €16,50.
 • Brother imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je betrouwbare leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig LC 125XLM cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 125XLM magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €18,15. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €16,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €8,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 125XLM originele inkt€16,50
Brother LC 125XLM multipack (merkcartridge)€33,00
Brother LC 125XLM huismerk inkt * €8,25
Brother LC 125XLM huismerk duopack * €16,50
Geschatte prijzen van de LC 125XLM cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Gemakkelijk Brother LC 125XLM inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, een grote voorraad en faciliteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
brother-lc-125xlm-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC 125XLM inkt van Brother bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 125XLM originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €16,50).

Brother LC 125XLM huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het LC 125XLM huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 125XLM magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Brother verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht staan gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende inktproblemen met de Brother LC 125XLM inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Brother LC 125XLM inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 125XLM met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €13,64 excl. de btw (dat betekent €16,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €33,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer LC 125XLM betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €8,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is het Brother LC 125XLM huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC 125XLM alternatief bestellen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 125XLM inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles terugzetten in originele staat. Als afronding check je of de nagevulde Brother inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie