bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 121M magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 121M inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met goede inktaanbieders voor betaalbare cartridges. Artikel Brother LC 121M met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Brother. Verschillende inktshops als bijv. Office Centre of Inkt.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€8,25
Huismerk tarief€4,13
LeverancierBrother
SoortBrother LC 121M
ProductnummerLC 121M
Kleurmagenta
Inhoud (ml)3,9 milliliter
Capaciteit300 prints
EAN4977766723206

Goedkoopste Brother LC 121M inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC 121M cartridge is 3,9 milliliter. De effectiviteit is 300 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt en Staples zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via webwinkels als Go4inkt & Handyman.nl.
 • Originele LC 121M inktcartridges koop je vanaf €8,25.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar betrouwbare inktwebshops waar je moeiteloos LC 121M cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 121M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €9,08. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €8,25. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €4,13. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 121M originele inkt€8,25
Brother LC 121M multipack (merkcartridge)€16,50
Brother LC 121M huismerk inkt * €4,13
Brother LC 121M huismerk duopack * €8,25
Tabel met de geschatte prijzen van de LC 121M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Meteen Brother LC 121M inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Fonq, Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
brother-lc-121m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC 121M inkt van Brother bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 121M originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Brother leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €8,25).

Brother LC 121M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het LC 121M huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 121M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Brother verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het kapje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante issues aangaande Brother LC 121M inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Brother LC 121M inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 121M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €6,82 excl. de btw (dat betekent €8,25 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €16,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer LC 121M ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €4,13) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Brother LC 121M huismerk alternatief slim?
Het huismerk LC 121M alternatief kiezen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 121M inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product opnieuw assembleren. Nadien bekijk je of de gekloonde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie