bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01437 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01437 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de meest bekende verkopers voor extra voordelige toners. Het artikel Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit met kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Xerox. Heel wat verkooppunten als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Inktweb.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€294,50
Huismerk tarief€147,25
MerkXerox
TypeXerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit
Seriecode106R01437
Officiële kleurmagenta
Capaciteit17.800 prints
EAN-code0095205751901

Goedkoopste Xerox 106R01437 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01437 toner is 17.800 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Bol.com of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops zoals Sneltoner.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R01437 inkt toners kosten je ongeveer €294,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de meest bekende inktaanbieders waar je probleemloos en snel 106R01437 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €323,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €294,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €147,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€294,50
Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€589,00
Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €147,25
Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €294,50
Tabel met prijzen voor de 106R01437 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 106R01437 inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Bruna, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01437-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01437 inkt van Xerox kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €294,50).

Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01437 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01437 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende inktproblemen aangaande Xerox 106R01437 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R01437 met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €243,39 excl. btw (dat betekent €294,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack bestelt kost het ongeveer €589,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 106R01437 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €147,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01437 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R01437 alternatief bestellen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De prijs is lager en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01437 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Daarna kun je alles weer in elkaar klikken. Aansluitend test je of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie