bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01438 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01438 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je erkende printshops voor extra voordelige toners. Deze Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit bedoeld voor de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Verschillende printshops zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl en Sneltoner.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€294,50
Huismerk vanafprijs€147,25
MerkXerox
ModelXerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit
Seriecode106R01438
Kleurcodegeel
Printcapaciteit17.800 prints
EAN0095205751918

Goedkoopste Xerox 106R01438 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01438 toner is 17.800 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktshop.nl of printerinktshop.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via leveranciers als coolblue.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R01438 inkt toners koop je online vanaf €294,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander printen in concept) & probeer lettertypes zoals Ecofont & Calibri.
 • Via ons platform vind je de directe links naar betrouwbare aanbieders waar je zonder gedoe 106R01438 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit model gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €323,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €294,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €147,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit originele inkt€294,50
Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€589,00
Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €147,25
Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €294,50
Prijslijst van de 106R01438 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R01438 inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r01438-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01438 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Xerox en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €294,50).

Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het 106R01438 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01438 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de geel inkt van Xerox vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse toner-problemen met de Xerox 106R01438 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01438 met de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €243,39 excl. de btw (dat betekent €294,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €589,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 106R01438 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €147,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01438 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R01438 alternatief kiezen is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is lager en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Deze kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Kan ik de Xerox 106R01438 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Dan kan je het product opnieuw vastklikken. Als afronding test je uit of de gekloonde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie