bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R00975 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R00975 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met geschikte shops voor verrassend voordelige toners. De Xerox 006R00975 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Xerox. Verschillende inktwebshops zoals Inktbaas.nl of bol.com bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€162,50
Huismerk prijs€81,25
FabrikantXerox
TypeXerox 006R00975 toner zwart
Artikelnummer006R00975
Kleurzwart
Printcapaciteit18.000 prints
EAN-nummer0095205600896

Goedkoopste Xerox 006R00975 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R00975 toner is 18.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het financieel interessanter dan in een lokale shop. Go4inkt of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Dikwijls beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij shops als coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 006R00975 inkt toners koop je vanaf €162,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander draft mode) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar bekende aanbieders waar je moeiteloos 006R00975 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R00975 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €178,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €162,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €81,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 006R00975 toner zwart originele inkt€162,50
Xerox 006R00975 toner zwart multipack (merk toners)€325,00
Xerox 006R00975 toner zwart huismerk inkt * €81,25
Xerox 006R00975 toner zwart huismerk duopack * €162,50
Overzicht met prijzen van de 006R00975 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 006R00975 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Onze tip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en bieden vaak een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Ebay, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-006r00975-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R00975 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 006R00975 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €162,50).

Xerox 006R00975 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 006R00975 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 006R00975 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je alledaagse toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare issues met betrekking tot Xerox 006R00975 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R00975 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R00975 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €134,30 excl. de btw (dat is €162,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €325,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 006R00975 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €81,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het stukje tape weg hebt gehaald. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Xerox 006R00975 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 006R00975 alternatief nemen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R00975 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien test je uit of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie